01/04 - Pasen

De Paasdagen staan weer voor de deur. Tijd voor genieten! Hopelijk van het mooie lenteweer. Maar mocht dat onverhoopt een beetje tegenvallen, dan valt er vast nog genoeg te genieten aan de paastafel.

Re-Sell kringloopwinkel heeft op het moment allerlei spulletjes in huis voor een mooi gedekte, sfeervolle paastafel. Denk eens aan serviesgoed, decoratieve accessoires of tafellinnen. Allemaal gebruikte, maar kwalitatief hoogstaande spullen die wachten op een tweede leven - bij jou thuis?

Heb je nog helemaal geen paastafel? Ook daarvoor kun je zeker slagen bij Re-Sell, waar je kunt kiezen uit een groot aantal mooie diner- of salontafels. Die je vervolgens smaakvol aankleedt met andere spullen uit de winkel.

Als je er op je paasbest uit wilt zien moet je zeker onze lentecollectie kleding eens bekijken.

Dankzij de vriendelijke prijzen is er voor elk budget iets te vinden. Daarbij geef je mooie spullen een tweede leven én draag je bij aan één van de goede doelen, die Re-Sell sponsort met (een deel van) de opbrengst. Want Re-Sell wordt voor 100% door vrijwilligers gerund en 100% van de opbrengst gaat naar zorgvuldig gekozen (lokale) goede doelen. Redenen genoeg voor een bezoek, zeker omdat shoppen in de ruime Re-Sell winkel in het levendige centrum van 's-Gravenzande gewoon 100% gezellig is.

Laat je inspireren en kom langs! Heb je zelf nog goede spullen die je niet meer gebruikt en waar een ander nog veel plezier van kan hebben? Lever ze bij ons in en lever daarmee jouw bijdrage aan een goed doel!

Kijk voor meer informatie op onze website www.re-sell.nl of kom langs aan de Langestraat 115 in 's-Gravenzande.

De medewerkers van Re-Sell kringloopwinkel wensen je fijne Paasdagen!

donatie van re-sell aan de plusbus