11/2015 - Donatie Feest

Donatie112015

Re-Sell Kringloopwinkel in 's-Gravenzande heeft het goed gedaan! In oktober is er zelfs een recordomzet behaald. Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle betrokken vrijwilligers, maar vooral voor de goede doelen en stichtingen, die een donatie-aanvraag hebben gedaan. De projectencommissie is afgelopen maand weer bij elkaar gekomen en hebben een aantal goede doelen geselecteerd, die aan de voorwaarden voor donatie voldoen.

Donatiefeest

Zaterdag 14 november a.s. wordt een donatiefeest georganiseerd voor alle vrijwilligers en vertegenwoordigers van de geselecteerde stichtingen. Deze krijgen de gelegenheid korte presentaties te houden over de goede doelen en krijgen symbolische cheques uitgereikt. Dit is een mooie gelegenheid voor de vrijwilligers om te zien waar hun inzet toe heeft geleid. De hoogte van de donaties worden pas na het feest bekend gemaakt.

Goede doelen wereldwijd

De volgende internationale projecten zijn uitgenodigd voor het Re-Sell Donatiefeest: Stichting Elnura, Stichting Kapatiran, Stichting Abecole/Kans op Onderwijs, Stichting Dreamcatcher, Stichting PhySCI, Stichting Kansarmen Sri Lanka, Stichting Mijn Huis in Ipauratu, Stichting Creation Africa en Stichting Egoli Africa. Lokaal kunnen Stichting Je Mag Er Zijn 't Westland, Stichting EVG/Ooievaarsrun en Stichting Zonnebloem op een donatie rekenen.

Donatie aanvragen

Goede doelen kunnen het hele jaar door een donatie aanvragen, wanneer ze aan een aantal voorwaarden voldoen. De criteria en een aanvraagformulier zijn te vinden op de Re-Sell website: http://www.re-sell.nl/aanvragen-van-donaties.html. De Re-Sell Projectencommissie komt een aantal keer per jaar bijeen om de ingediende aanvragen te toetsen.